PROGRAMOK

 • SZERDA

   

  16:00 Paraba Nappali 2018 megnyitó - vízipipa, leledzés, kötetlen társalgás, ismerkedés, avagy felkészülés az estére!

  20:00 Paraba Buli reggelig, vezényel: Embryo 

  CSÜTÖRTÖK

  15:00 Paraba Nappali nyitás

  16:00 Most Mutasd Meg, vagyis játék felsőfokon! - adott egy szó, mutasd el vagy találd ki! sör, néminemű humor, parabás ajándékok, ésatöbbi!

  17:00 ZeneDeMiEz pár másodperc egy zenéből, és már meg is tudjuk ki a zajkeltő. Vagy nem. Tavalyi legsikeresebb délutáni programunkat pontosan ott folytatjuk, ahol abbahagytuk.

  20:00 Paraba Buli: Tóth Tamás és Dévid Karúszó: Fezen 2018

  PÉNTEK

  15:00 Paraba Nappali Start

  16:00 Most Mutasd Meg, vagyis játék felsőfokon! - adott egy szó, mutasd el vagy találd ki! sör, néminemű humor, parabás ajándékok, ésatöbbi!

  17:00 Auszmann Fitness felfrissülésre vágysz a húzós 7vége előtt? Itt az alkalom! Kellemes kikapcsolódás, feltöltődés, eszeveszett humorral.

  18:00 ZeneDeMiEz pár másodperc egy zenéből, és valaki tuti felismeri. Vagy nem. Vicces lesz.

  20:00 Vesztegzár Best Of Buli - Elf, Embryo, Dorka, Papa

  SZOMBAT

  15:00 Paraba Nappali Start

  16:00 Most Mutasd Meg Paraba módra! - Kapsz egy szót elmutatod, mutogatnak kitalálod! Regisztráció nincs, nyeremény van!

  17:00 ZeneDeMiez - némi könnyűzenei ismeret, és tiéd a pálya! Vagy nem. Gyere és kiderül!

  20:00 Paraba Beat- papa- némi after

   

 • REAKTIVÁLÓ - Segítünk, hogy bírd a tempót!
  Az egészséges életmód követői kicsit mindig nehezebb helyzetben vannak a fesztiválokon, idén ezen szeretnénk kicsit segíteni a FEZEN-en. Új helyszínünkön, a REAKTIVÁLÓ-nál lehetőséged lesz laktóz- és gluténmentes ételek, proteines és cukormentes sütemények, izotóniás italok vásárlására. Itt kap helyet az önkéntes véradás, amit a Magyar Vöröskereszttel minden évben szervezünk, de lehetőséged lesz, vérnyomás- és vércukor mérésre is. Ha kicsit túl jól sikerült volna az este, szintén itt találod a Fesztiválpatikát, ahol megtalálod a legfontosobann vény nélküli készítményeket, amikre szükséged lehet. A név persze nem véletlen, 11-től várunk speciális sport programjainkkal! Lesz evezőverseny, spinning és jóga, hogy valóban reaktiválhatsd a tested. Természetesen nem maradhatnak el a "hagyományosabb" versenyszámok sem: kötélhúzás, fekvőtámasz és csocsóbajnokság, ahol a mindent eldöntő mérkőzést a Videoton két focistájával játszhatod le - ha őket megvered, kapsz tőlünk egy hordó sört (nem vicc! ;) ).
   
  REAKTIVALO

   

 • HAMAROSAN! • HAMAROSAN!