JEGYEK / BÉRLETEK

A fesztiválra 4 napos bérlet mellett napijegy váltható. Elővételben online a Ticketportál rendszerében vagy személyesen a Ticketportál országos hálózatában vásárolhattok. SZÉP Kártyát a Tixa rendszerében tudtok használni (MKB és OTP).
BÉRLETEK (kevesebb, mint 2000 db bérlet maradt!!!) 07.24-ig ➜ 21.990 Ft
Diákbérlet 07.24-ig ➜ 19.990 Ft - ELFOGYOTT!!!

NAPIJEGYEK 07.24-ig ➜ 10.490 Ft
Diákjegyek (kevesebb mint 1000 db!) 07.24-ig ➜ 5.990 Ft - SZOMBATRA MÁR ELFOGYOTT!!!
A diákjegyeket magyarországi oktatási intézmény által kibocsájtott, a fesztivál alatt érvényes diákigazolvánnyal tudjátok megváltani - az igazolványt ellenőrizzük a helyszíni pénztáraknál.

Gyermekjegy ➜ 5.990 Ft
Korlátozott számban kapható, 8-12 éves kor közötti gyermek részére (csak szülői felügyelettel történő belépéssel, a szülő belépőjegyét nem tartalmazza!)

Kempingjegy ➜ 1.500 Ft | A kempingjegy egy darab kétszemélyes sátorhelyre érvényes - a fesztivál kempinget csak előre megváltott kempingjeggyel lehet használni. Kempingjegy nélkül a fesztiválterületen nem lehet kempingezni - előre váltott belépővel együtt érvényes.

Kiegészítő VIP jegy ➜ 40.000 Ft
Mit tartalmaz?
- napi 5.000 Ft lefogyasztható a VIP pultnál
- behajtás a VIP Parkolóba
- belépési lehetőség a VIP területre (külön étel-italpult, kényelmes és remek rálátás a nagyszínpadokra)
Önmagában belépésre nem jogosít fel, előre váltott bérlettel vagy napijegyel együtt érvényes
(bérlethez ajánljuk)!

8 éves kor alatt felnőtt kísérővel ingyenes a belépés.

Fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a rendezvényt. A kísérők belépése azonban nem ingyenes! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ÉRVÉNYES, ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).