Gyere és segíts - Támogasd a FEZEN-nel a Bethesdás gyerekek gyógyulását!

Licitálj a FEZEN Fesztivál idei fellépői által dedikált Ibanez gitárra a Vaterán – IDE KATTINTVA- a befolyt összeggel a Bethesda Gyermekkórház Égési osztályát támogatod! Ha szeretnél a licit mellett is adakozni, ezen a számlaszámon tudod támogatni a gyerekeket: 10300002-20350699-70143285 Támogasd a FEZEN-nel a Bethesdás gyerekek gyógyulását!

Nagyon köszönjük Rúzsa Magdinak, a Kowalsky meg a Vega zenekarnak, a Quimbynek, a Wellhellonak, a Halott Pénznek, a Depresszió zenekarnak és DJ BoBonak, akik vállalták, hogy szerepelnek ebben a videóban, ezzel is segítve a jótékonysági akció sikerességét!

 

Az Ibanez RG370AHMZ Silver wave Black gitár már önmagában igazi csemege a hozzáértők körében, ráadásul most a FEZEN hazai és nemzetközi fellépői aláírásával szerezheted meg ezt az egyedi hangszert! A gitár hátoldalát dedikálta: Paul Gilbert - Mr. Big, Herman Li - Dragonforce, Sam Totman - Dragonforce, Lukács Laci - Tankcsapda, Kádár Imi - Road, Jimmy - Kowalsky meg a Vega, Köteles Leander - Leander Kills, Cziffra Miki - Leander Kills, Vermes András - Leander Kills

{{ message }}

{{ 'Comments are closed.' | trans }}