Közlekedés

Itt minden praktikus információt megtalálsz arról, hogyan juthatsz el leggyorsabban, legkényelmesebben a FEZEN fesztiválra. Vagy, ha már ott vagy, ez alapján útba igazíthatod a barátaidat is.

Hol található a FEZEN?

MÁV Előre pálya: 8000 Székesfehérvár, Takarodó u. 3. és FEZEN Klub, Takarodó u. 1.

GPS: 47.183675, 18.433764


(Kattintsatok a térképre a nagyobb méretért és az útvonaltervezőért.)

 

 

Gyertek a FEZEN-re környezet- és pénztárcakímélő módon:

 
A FEZEN támogatja a közösségi és környezetbarát közlekedést.
 

 

Vonattal a FEZEN-re

Ha vonattal érkeztek Székesfehérvárra, 5 -10 perces laza sétával tudtok eljutni a FEZEN Mártírok útja felöli bejáratához. A fesztivál területére pedig a sínek fölötti gyalogos hídon át juthatsz be. A biztonságod érdekében a hídra csak bizonyos számú látogatót engedünk fel egyszerre, egy időben. Ez kicsit lassítja a be –és kijutást, szóval türelem!

 

Autóbusszal a FEZENre

Ha busszal jössz hozzánk, akkor szállj le a központi autóbusz pályaudvaron (Piac tér) és a szemközti helyijáratos megállóban szállj fel valamelyik ide tartó járatra:

12Y az Új Váralja soron, a Cerbona Rt.-nél áll meg. Innen még kb. 3 perc séta a terület.
13 a Mártírok útján, közvetlenül a gyalogos felüljáró előtt tesz le. (a buszok behajthatnak a Mártírok útjának ideiglenesen, a rendezvény idejére elzárt területeire)
13A a Mártírok útján, közvetlenül a gyalogos felüljáró előtt tesz le. (a buszok behajthatnak a Mártírok útjának ideiglenesen, a rendezvény idejére elzárt területeire)
 
 

Parkolás/Fizető parkoló

 
A FEZEN teljes időtartama alatt őrzött, fizető parkoló üzemel a fesztivál közelében a Takarodó úton – elegendő, ha az útbaigazító-táblákat követed. Az Új Váralja soron már rendőrök, polgárőrök hívják fel a figyelmedet a nemsokára következő útzárra, ahol vagy megfordulsz, vagy bemész a kijelölt parkolóba. A parkolóba való be – és kihajtás egysávos úton történik, ezért légy türelemmel és kövesd a forgalomirányítók utasításait.
 
Ne feledd! A parkoló őrzött, de az autókban hagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget. Parkolási díj:  (A parkolási díj 1000 Ft/ nap - minden másnap, reggel 10:00 óráig jogosít fel a parkoló használatára.)
 
Kérjük, hogy a környékbeli kis utcák helyett, használjátok az 5-6 percnyi sétára lévő Fejér Megyei Szent György Kórház ingyenes és nyilvános parkolóját (a Madách utcán és a Mártírok útján keresztül érhetitek el a kasszákat) vagy a Budai út – Zrínyi utca kereszteződésében található nagyáruház szintén ingyenes parkolóját – pár perces sétával, a Zrínyi utcán végigsétálva, innen is könnyedén elérhetitek a fesztivál bejáratát.
 

Hamarosan

asd

TWITTER

Hírlevél

Név:
E-mail cím:
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!