Jegyárak

 

KORÁBBAN OLCSÓBB:

Május 11-ig 14390 Ft a bérlet.

 
 

FEZEN - ROCKMARATON kombinált bérlet:

8 napos (teljes Rocmaraton + FEZEN első két napja): 17.990 Ft
"10 nap rock" (teljes Rockmaraton teljes FEZEN): 22.990 Ft

 

FEJÉR MEGYEI DIÁKJEGY:

minden 14-18 év közötti, diákigazolvánnyal rendelkező, Fejér Megyei középiskolában tanuló fiatal kedvezményes, 3.990,- Ft-os jeggyel látogathatja a rendezvényt. A fehérvári középiskolások további 500,- Ft  kedvezményt kapnak, így fejenként, vonalkódos diákigazolvány felmutatásával - minden napra - egy napijegyet vásárolhatnak 3.490,- Ft-os áron. A Fejér-megyei diákjegy értékesítése kizárólag a FEZEN Pontban (Székesfehérvár, Marosi Arnold u. 1.) történik.

 

ONLINE VÁSÁRLÁS 

 

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES BELÉPŐK:


- A belépés 8 éves korig ingyenes, de csak nagykorú szülő felügyeletével látogathatják a rendezvényt. A kísérő belépése nem ingyenes!

- 14 éves korig kedvezményes, 3.500,- Ft-os belépő váltható, de szintén csak szülői felügyelettel látogatható a fesztivál. (A szülőnek fényképes igazolvánnyal kell igazolnia magát, egyéb rokoni viszony nem minősül szülői kíséretnek, vagyis ne a testvéred vagy a nagybátyád kísérjen el a fesztiválra!) A kedvezményes belépő csak a helyszínen vásárolható!

- Fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a rendezvényt. A problémák elkerülése végett kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy kísérővel együtt látogassák a FEZEN-t! A kísérők belépése NEM INGYENES!!! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).

 

TOVÁBBI VIDEÓK

JUDAS PRIEST - Painkiller

HIM - Join Me In Death

ÁKOS - Igazán
 

TWITTER

Hírlevél

Név:
E-mail cím:
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!