Jegyárak

 

Június 13-ig:

Négynapos bérlet

15.190 Ft

ONLINE

Napijegy

5.990 Ft

ONLINE

 

Július 11-ig:

Négynapos bérlet

15.990 Ft

   ONLINE

Napijegy

6.290 Ft

   ONLINE

Augusztus 2-ig:

Négynapos bérlet

16.390 Ft

   ONLINE

Napijegy

6.590 Ft

   ONLINE

Helyszínen:

Négynapos bérlet

16.500 Ft

   ONLINE

Napijegy

6.700 Ft   ONLINE


 

ORSZÁGOS DIÁKKEDVEZMÉNY - A JEGYEK 80 SZÁZALÉKA ELFOGYOTT!!!

Érvényes magyarországi diákigazolvánnyal 3.900 Ft-ért juthattok napijegyhez, elővételben. A többi fezen jegytípushoz hasonlóan a diákjegy is elérhető az ország minden pontján, és az elővételes vásárláshoz az igazolványt sem feltétlenül szükséges elhoznotok, viszont a belépésnél szükség lesz majd az érvényes diákigazolványra.

 

FEZEN - ROCKMARATON kombinált bérlet:

7+4 napos bérlet: 25.990 Ft

10+4 napos bérlet: 28.990 Ft

 

FEZEN - EFOTT kombinált bérlet:

FEHÉRVÁRI KEDVEZMÉNY:

A várossal együtműködve, 10%-os kedvezményt adnak minden fehérvári Ősfehérvár Városkártya tulajdonosnak a normál bérletek és napijegyek árából. A helyi kedvezményt kizárólag a FEZEN Pontban (Székesfehérvár, Marosi Arnold u. 1.) lehet igénybe venni, és a vásárláshoz a váoskártya mellett lakcímkártyára is szükség van.

ONLINE VÁSÁRLÁS 

 

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES BELÉPŐK:

- A belépés 8 éves korig ingyenes, de csak nagykorú szülő felügyeletével látogathatják a rendezvényt. A kísérő belépése nem ingyenes!

- 14 éves korig kedvezményes, 3.500,- Ft-os belépő váltható, de szintén csak szülői felügyelettel látogatható a fesztivál. (A szülőnek fényképes igazolvánnyal kell igazolnia magát, egyéb rokoni viszony nem minősül szülői kíséretnek, vagyis ne a testvéred vagy a nagybátyád kísérjen el a fesztiválra!) A kedvezményes belépő csak a helyszínen vásárolható!

- Fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a rendezvényt. A problémák elkerülése végett kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy kísérővel együtt látogassák a FEZEN-t! A kísérők belépése NEM INGYENES!!! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).

 

 

Instagram

Hamarosan

TWITTER

Hírlevél

Név:
E-mail cím:
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!