Jegyárak

 
 
 
BELÉPŐJEGYEK MÁR CSAK A HELYSZÍNEN VÁLTHATÓAK - 9000 FT/NAP ÁRON.
Minden nap csak adott napra vásárolható belépő - készpénzzel, bankkártyával és Szép-Kártyával - kivéve a szombatot, ami elővételben teltházas.

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES BELÉPŐK:

- A belépés 8 éves korig ingyenes, de csak nagykorú felügyeletével látogathatják a rendezvényt. A kísérő belépése nem ingyenes!

- 14 éves korig kedvezményes, 3.900,- Ft-os belépő váltható, de szintén csak nagykorú felügyelettel látogatható a fesztivál. 

- Fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a rendezvényt - azokon a napokon is, amelyekre a helyszínen nem lehet belépőt váltani. A problémák elkerülése végett kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy kísérővel együtt látogassák a FEZEN-t! A kísérők belépése NEM INGYENES!!! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).

 

Hamarosan

asd

TWITTER

Hírlevél

Név:
E-mail cím:
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!