Jegyárak

 

KORÁBBAN OLCSÓBB:

Július 27-ig 14790 Ft a bérlet.

 
 

FEZEN - ROCKMARATON kombinált bérlet: 19990 Ft
ONLINE VÁSÁRLÁS
 

 
 
KEDVEZMÉNYES BELÉPŐK:

- A belépés 8 éves korig ingyenes, de csak nagykorú szülő felügyeletével látogathatják a rendezvényt. A kísérő belépése nem ingyenes!

- 14 éves korig kedvezményes, 3.000,- Ft-os belépő váltható, de szintén csak szülői felügyelettel látogatható a fesztivál. (A szülőnek fényképes igazolvánnyal kell igazolnia magát, egyéb rokoni viszony nem minősül szülői kíséretnek, vagyis ne a testvéred vagy a nagybátyád kísérjen el a fesztiválra!) A kedvezményes belépő csak a helyszínen vásárolható!

- Fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a rendezvényt. A problémák elkerülése végett kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy kísérővel együtt látogassák a FEZEN-t! A kísérők belépése NEM INGYENES!!! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).
 

TOVÁBBI VIDEÓK

FEZEN-2014: Szereted a nokellit?
promo

FEZEN-2014: Szomszédok
promo

EUROPE - The Final Countdown
live

QUIMBY - Kivándorló blues
klip

TARJA TURUNEN - Into the sun
klip
 

TWITTER

Hírlevél

Név:
E-mail cím:
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!