Jegyárak

 

KORÁBBAN OLCSÓBB:

Július 29-ig 16.390 Ft a négynapos bérlet.

 
 

FEZEN - ROCKMARATON kombinált bérlet:

8 napos (teljes Rockmaraton + FEZEN első két napja): 17.990 Ft
"10 nap rock" (teljes Rockmaraton teljes FEZEN): 22.990 Ft

 FEZEN - EFOTT kombinált bérlet:

9 napos: 25.000 Ft

FEJÉR MEGYEI DIÁKJEGY:

minden 14-18 év közötti, diákigazolvánnyal rendelkező, Fejér Megyei középiskolában tanuló fiatal kedvezményes, 3.990,- Ft-os jeggyel látogathatja a rendezvényt. A fehérvári középiskolások további 500,- Ft  kedvezményt kapnak, így fejenként, vonalkódos diákigazolvány felmutatásával - minden napra - egy napijegyet vásárolhatnak 3.490,- Ft-os áron. A Fejér-megyei diákjegy értékesítése kizárólag a FEZEN Pontban (Székesfehérvár, Marosi Arnold u. 1.) történik.

KÖRNYÉKBELIEK KEDVEZMÉNYE:

A zajterheléssel leginkább érintett utcák, vagyis a Mártírok útja, a Fűtőház, az Ifjúság, a Dobó, a Kinizsi, a Gyár, a Zrínyi és a Toldi utcák lakói idén is kedvezményesen mehetnek be a FEZEN-re. Az érintettek lakcímkártyájuk felmutatásával 2db napijegyet vagy 1 db bérletet vásárolhatnak kedvezményes áron a FEZEN Pontban. A lakcímkártyájuk felmutatásával a helyszíni 6.500 Ft-os ár helyett, 3.500 Ft-os áron vehetnek napijegyet, a bérlet pedig 10.000 Ft-ba kerül a környéken lakóknak a 16.500 Ft-os normál ár helyett. A jegyeket csak előzetesen tudják megvenni a FEZEN Pontban (Székesfehérvár, Marosi Arnold utca 1.), július 28-ig.

 

ONLINE VÁSÁRLÁS 

 

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES BELÉPŐK:


- A belépés 8 éves korig ingyenes, de csak nagykorú szülő felügyeletével látogathatják a rendezvényt. A kísérő belépése nem ingyenes!

- 14 éves korig kedvezményes, 3.500,- Ft-os belépő váltható, de szintén csak szülői felügyelettel látogatható a fesztivál. (A szülőnek fényképes igazolvánnyal kell igazolnia magát, egyéb rokoni viszony nem minősül szülői kíséretnek, vagyis ne a testvéred vagy a nagybátyád kísérjen el a fesztiválra!) A kedvezményes belépő csak a helyszínen vásárolható!

- Fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a rendezvényt. A problémák elkerülése végett kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy kísérővel együtt látogassák a FEZEN-t! A kísérők belépése NEM INGYENES!!! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).

 

 

Hamarosan

TOVÁBBI VIDEÓK

JUDAS PRIEST - Painkiller

HIM - Join Me In Death

ÁKOS - Igazán
 

TWITTER

Hírlevél

Név:
E-mail cím:
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!