Jegyárak

 

Augusztus 2-ig:

Négynapos bérlet

16.390 Ft

   ONLINE

Napijegy

6.590 Ft

   ONLINE

Helyszínen:

Négynapos bérlet

16.500 Ft

   ONLINE

Napijegy

6.700 Ft   ONLINE


 

ORSZÁGOS DIÁKKEDVEZMÉNY - A 3900 Ft-os jegyek elfogytak! 4500 Ft-ért még tudtok venni korlátozott számban napijegyet.

Érvényes magyarországi diákigazolvánnyal juthattok a diáknapijegyhez. A többi fezen jegytípushoz hasonlóan a diákjegy is elérhető az ország minden pontján, és az elővételes vásárláshoz az igazolványt sem feltétlenül szükséges elhoznotok, viszont a belépésnél szükség lesz majd az érvényes diákigazolványra.

 

FEHÉRVÁRI KEDVEZMÉNY:

A várossal együtműködve, 10%-os kedvezményt adnak minden fehérvári Ősfehérvár Városkártya tulajdonosnak a normál bérletek és napijegyek árából. A helyi kedvezményt kizárólag a FEZEN Pontban (Székesfehérvár, Marosi Arnold u. 1.) lehet igénybe venni, és a vásárláshoz a váoskártya mellett lakcímkártyára is szükség van.

ONLINE VÁSÁRLÁS 

 

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYES BELÉPŐK:

- A belépés 8 éves korig ingyenes, de csak nagykorú szülő felügyeletével látogathatják a rendezvényt. A kísérő belépése nem ingyenes!

- 14 éves korig kedvezményes, 3.500,- Ft-os belépő váltható, de szintén csak szülői felügyelettel látogatható a fesztivál. (A szülőnek fényképes igazolvánnyal kell igazolnia magát, egyéb rokoni viszony nem minősül szülői kíséretnek, vagyis ne a testvéred vagy a nagybátyád kísérjen el a fesztiválra!) A kedvezményes belépő csak a helyszínen vásárolható!

- Fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a rendezvényt. A problémák elkerülése végett kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy kísérővel együtt látogassák a FEZEN-t! A kísérők belépése NEM INGYENES!!! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).

 

 

Instagram

Hamarosan

TWITTER

Hírlevél

Név:
E-mail cím:
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!