Hírek

Hangulatjelentés – 3. nap

Hatalmas tömeg a FEZEN utolsó napján. Minden korosztály képviseltette magát, apukák, anyukák, tinik és kicsik együtt nyomultak, mert így szép. Finnugor nyelvrokonsági metál és a mindent elsöprő Deep Purple. Méltó zárása ez a nap az év legmokányabb fesztiváljának. Már a korai órákban látszott, hogy derekas muri lesz, a No wave sátorban a stand-up comedys arcok műsoráról szó szerint folyt ki a nép. A Kalinka Nagyszínpadot nyitó Depresszió közönsége a pokoli meleg ellenére lelkesen énekelte a dalokat, a srácok is bőszen nyomták.  Az ifjabbik generáció Tankcsapdájának is hívható Depi magabiztosan hozta a szintet, a magukból kivetkőzött tinilányok látványa pedig minden érző szívű rocker lelkét megérintette, ebben biztosak vagyunk. 

Az első kép a koncertről!

Az első képek a koncertről! 

FONTOS! Induljatok el időben

FONTOS! A Mártírok útja felőli bejáratunk egy vasúti felüljárón vezet keresztül, így ott – a biztonságotok érdekében – csak szakaszosan tudunk átengedni benneteket. Ezért, és a várható nagy létszám miatt kérünk Titeket, hogy ne halogassátok az utolsó pillanatokra az indulást!

Hangulatjelentés - második nap

Dőlt a nép a FEZEN-re, mert mindenki tudja, hol van a legnagyobb buli. A Fear Factory mészárolt, a Dragonforce mulattatott, a N.O.H.A. megtáncoltatott, Ákos lehengerelt, a Csarnokban inkább pankok, mint tankok, a Gépházban ezerrel blastbeat. Egyre keményebb a helyzet. Egyre.

Dedikálások - 2. nap - péntek

A mai dedikálások a Media Markt Élménysátor és FEZEN Shopban: Dragonforce 20.30  N.O.H.A. 22.45 Subscribe 00.45

FONTOS - Hőségriadó - Koncertkezdések

Kedves Fezenezők! A hőségriadóra való tekintettel pénteken és szombaton mindenki a kapuknál 1,5 liter, nem alkoholos folyadékot behozhat. Folyamatosan üzemel majd a párakapu és igyekszünk minél több árnyékot biztosítani nektek. Kérünk benneteket, hogy figyeljetek egymásra is és ha látjátok, hogy valaki rosszul van, kísérjétek az árnyékba.  Már most látjuk, hogy a mai napon (péntek) nagyon sokan fogtok egyszerre a FearFactory (20.30) és az Ákos (22.30) koncertre érkezni. Kérünk Titeket, hogy gyertek a koncertkezdésekhez képest jóval korábban, hogy a kapuknál gördülékeny legyen a beengedés, és minél kevesebbet kelljen várakoznotok. Köszönjük!

Hamarosan

asd

TWITTER

Hírlevél

Név:
E-mail cím:
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!