FEZEN felező

Túl a félidőn. 

Backstage - a FEZEN főszervezőjének levele a Rockmaraton főszervezőjéhez

A FEZEN Fesztivál főszervezőjének levele Varga Zoltánhoz, a Rockmaraton Fesztivál főszervezőjéhez - egy olyan elmaradt koncertről, ahol jelen volt a zenekar.

Több mint 100 fellépő - teljes a FEZEN programja

Fehérvár színpadra érkező Children of Bodommal, Yngwie J. Malmsteennel és a DIO Disciples-zel ismét teljes a nagyszínpadok névsora. Megvannak a Kert fellépői is, így most már az idei FEZEN minden zenés programja ismert. 

Újra teljes a Nagyszínpad programja!

A két váratlanul visszalépő zenekar után, három másikat hozunk el Nektek. A csütörtökre érkező Yngwie Malmsteen és a Dio Disciples után, végre bejelenthetjük  a szerdára érkező zenekart is.

Változás az egyik nagyszínpadon

Csere és két új fellépő a FEZEN egyik nagyszínpadán. Nagyjából egyszerre érkezett a hír a The Cult és az Anthrax zenekaroktól, hogy az élő szerződés ellenére mégsem tudnak fellépni idén Székesfehérváron. A fesztivál szervezői külföldi zenekarokkal pótolják a kiesőket. Csütörtökön Yngwie J. Malmsteen és a DIO Disciples érkezik a FEZEN-re, és várhatóan néhány napon belül - a teljes program kíséretében - a szerdai fellépő nevére is fény derül.  

Pünkösd hétfőn is várunk!

MÁJUS 16-án is várunk Titeket kedvezményes napijegyekkel és bérlettel!

A Csarnok után, itt a sátras színpad - jövő héten jön a teljes program!

A tavalyi teltház után idén tovább erősít a FEZEN: a Faithlesst, Anthraxet, Milky Chance-t és The Cultot is felvonultató dupla nagyszínpad és a HammerWorld Csarnok programja után, most jöjjenek a sátras színpad fellépői.

Tovább erősítünk a hazai vonalon

Elkészült a Hammerworld Csarnok programja: a keményebb dallamok és a súlyosabb riffek kedvelői számos hazai kedvencet felfedezhetnek a kínálatban.

Összeálltak a nagyszínpadok

Telt ház a nagyszínpadokon! Mutatjuk az idén dupla nagyszínpaddal üzemelő FEZEN összes headlinerét.  

A dubstep nagyágyú Modestep a FEZEN-en!

Az idén dupla nagyszínpaddal operáló FEZEN Fesztivál - a már teljessé vált nemzetközi rock-metal liga után – most a könnyedebb zenék rajongóinak kedvez egy elektronikus éllovassal: érkezik a Modestep, akikkel teljessé vált a Harman színpad programja! 

Visszaszámláló

asd

Jegyvásárlás

FEZEN KÖZÖSSÉG

Fellépők

Instagram