Házirend

Az együttlétnek vannak szabályai. Nem sok, de annál fontosabbak. Mindez értetek van: a biztonságotokért, a testi épségetekért, a felhőtlen szórakozásért. Együtt, értetek. Értitek...


A FEZEN fesztiválra jegyet, bérletet vásárlók és a fesztivál területére belépők részvételükkel és jelenlétükkel elfogadják a Házirendet és annak előírásait.

1. A FEZEN-re csak a hivatalos jegyirodákban vásárolt jeggyel lehet bejönni - ezt minden esetben kinyomtatott formában (az elektronikusan megkapott belépőket is) kell bemutatni.. Az elővételben vagy Home Ticket rendszerben vásárolt belépőket a helyszíni kasszákban karszalagra cserélik, amivel a jegy/bérlet tulajdonosa szabadon mozoghat a fesztivál területén. (A fesztiválkemping területére csak a külön karszalaggal rendelkezők léphetnek be.).
 
2. Sérült karszalagokat NEM ÁLL MÓDUNKBAN kicserélni, ezért mindenkinek a saját felelőssége, hogy vigyázzon a karszalag épségére! A fesztivál területén csak ép, érvényes karszalaggal lehet tartózkodni.

3. Napijeggyel az adott napon 1:00 órától jöhettek be, és minden másnap reggel 10:00-ig lehet a fesztivál területén tartózkodni, ha ez után is maradni szeretnél, meg kell vásárolnod a következő napijegyet!

4. a 2017-es fesztiválra bérleteket már nem tudtok vásárolni, elővételben elkelt az összes.
 
5. Fogyatékkal élők ingyenesen látogathatják a rendezvényt. A kísérők belépése azonban NEM INGYENES!!! A visszaélések kiszűrése miatt kérjük fogyatékkal élő vendégeinket, hogy fogyatékosságukat az erről szóló igazolványukkal igazolják. CSAK AZ ALÁBBI SZERVEZETEK ÉRVÉNYES, ARCKÉPES IGAZOLVÁNYÁT FOGADJUK EL: Értelmi Fogyatékossággal Élők Országos Érdekvédelmi Szövetsége (ÉFOÉSZ), Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), Siketvakok Országos Egyesülete (SVOE), Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ), Autisták Országos Szövetsége (AOSZ).
 
6. A belépés 8 éves korig ingyenes, de csak nagykorú szülő felügyeletével látogathatják a rendezvényt. A kísérő belépése nem ingyenes!
 
7. 14 éves korig a belépő kedvezményes 3.900,- Ft, de szintén csak szülői felügyelettel látogatható a fesztivál. (A szülőnek fényképes igazolvánnyal kell igazolnia magát, egyéb rokoni viszony nem minősül szülői kíséretnek, vagyis ne a testvéred vagy a nagybátyád kísérjen el a fesztiválra!) 
 
8. A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogathatja!
 
9. A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják! A program változása miatt a belépő ára – pénztártól való távozás után - nem igényelhető vissza.
 
10. A rendezvényre gépjárművel csak behajtási engedéllyel lehet bejönni. Kerékpárral behajthatsz, de az őrzéséről nem tudunk gondoskodni, így csak saját felelősségre hozd magaddal a bringádat! A kemping területén is tilos a parkolás, és lakóautóval sem lehet a területen tartózkodni (azt a parkolóban lehet csak elhelyezni).
 
11. A rendezvény területén nincs lehetőség lakókocsival kempingezni!
 
12. A rendezvény területén a KRESZ szabályai az irányadóak!
 
13. A rendezvény területére szigorúan tilos az alábbiak behozatala:
- mindennemű sérülés okozására alkalmas tárgy: vágó-, szúró-, ütő- és lőfegyverek
- nem a fesztivál területén vásárolt szeszesital és üdítőital, egyéb büféáru. De a kemping területére behozhattok élelmiszert, illetve a fesztiválterületre is hozhattok vizet/ásványvizet, fejenként 1 db maximum 2.5 literes PET palackban.
- mindennemű kábítószer
 
14. A biztonsági őröknek a bejáratoknál átvizsgálási joguk van, a fenti tiltott dolgokat elveszik. Amennyiben az elkobzott tárgyak legálisak, úgy azokat kilépéskor visszakapjátok. Az elkobzott tárgyakat őrizzük, de a személyenkénti nyilvántartásukra nincsen lehetőségünk. Amennyiben a biztonsági szolgálat illegális eszközöket, tárgyakat, anyagokat talál nálad, intézkedési kötelessége van, mérlegelési lehetősége nincs, vagyis kötelessége értesíteni a rendőrséget!
 
15. A rendezvényt kedvezőtlen időjárás esetén is megtartjuk, esőnap nincs!
 
16. A szervezők nem vállalnak felelősséget az előadók hibáiból vagy baleseteiből fakadó változásokért!
 
17. A rendezvényről kép –és hangfelvétel készül. A felvételek a szervezőség tulajdonát képezik, a rajtuk lévő kép –és hanganyagok után nincs módjában jogdíjakat fizetni! A FEZEN Fesztiválon történő részvétellel  a látogató kifejezetten hozzájárul arcának, megjelenésének, megnyilvánulásainak rögzítéséhez és közléséhez, azzal, hogy kizárólag kifejezett beleegyezésével nevesíthető
A FEZEN Fesztivál területén, illetve afelett drón használatával video- vagy fényképfelvételt készíteni kizárólag a FEZEN előzetes engedélyével, valamennyi vonatkozó jogszabályi előírás betartásával, a résztvevők biztonságát nem veszélyeztetve lehet. A felvétel készítője köteles az egyes felvételek készítésének módját és időpontját a Szervezőkkel előzetesen egyeztetni és jóváhagyatni.
 
18. A rendezvényen extrém hang -és fényhatás érheti a közönséget, így az ezekre érzékeny látogatóinkat kérjük, hogy különös figyelemmel viseltessenek a színpadok közelében!
 
19. Alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a rendezvényt érvényes belépő felmutatása esetén sem látogathatja!
 
20. A szervezőség a beléptetés jogát fenntartja.
 
A rendezvény szervezői (akikhez panasz esetén fordulhatsz):
- A Tehetséges Zenészekért Alapítvány
- Fehérvári Fesztivál Kft.

Kontakt: hello@fezen.hu

Hamarosan

asd

TWITTER

Hírlevél

Név:
E-mail cím:
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!