FEZEN Minimál

Összeraktunk egy alap tudáskészletet, aminek birtokában már simán jól érezhetitek magatokat náluk, egy-kettő-három vagy akár négy napig is. Persze, aki még többet szeretne tudni, nyugodtan böngéssze honlapunkat és facebook oldalunkat, a még teljesebb képhez pedig ki kell jönni a FEZEN-re. :D

 

Mikor lesz a fesztivál?

- A 2017-es FEZEN-t augusztus 2-án 10 órakor nyitjuk ki, onnantól érkezhettek, költözhettek. A fesztivál zárónapját követő délelőttig (Augusztus 6. 12 óráig) maradhattok a területen, érvényes jeggyel.
 

Vehetek-e jegyet a helyszínen?

- Igen. A bérletek és a szombati napijegyek már elfogytak, de szerda, csütörtök és pénteki napijegyeket adott nap 01:00-ig válthatsz nonstop kasszáinkban. Persze a terület véges, így előfordulhat idén telt ház is, érdemes előre váltani.
 

Szép kártyával tudok belépőt vásárolni?

- Igen. A SZÉP kártya szabadidő alszámláját tudjuk elfogadni a helyszíni vásárlásnál, de figyeljétek a kassza feliratokat, mert nem mindegyikben van SZÉP kártyás lehetőség.
 

Mivel fizethetek a fesztiválon?

- Forinttal, legfőképpen készpénzzel, de az ital pultokban paypassos bankkártyát is elfogadunk.
 
 

Mit hol találok a fesztiválon?

Ide kattintva eléred a fesztiváltérképet.
 

Vihetek fényképezőt, fotózhatok a FEZEN-en?

- Igen, de csak szép képeket csinálhattok :D Na jó, bármilyet. A közönség számára nyitott részeken készíthettek képeket, de arra kérünk, hogy ezzel ne zavarjátok se az előadót, se a társaidat, azaz nem biztos, hogy telefonerdővé célszerű varázsolni a koncerteket. Alapvetően a valós időben átélhető élményről szól a fesztivál, az utólagos felidézéshez meg majd mi nyújtunk segítséget. A drónokat viszont hagyjátok otthon, mi majd viszünk.
 

Kempingezhetek a FEZEN-en?

- A korábbi évekhez képest kiemelkedően magas az érdeklődés a fesztiválra - ismét nagy köszi! ❤️ - és minden bérletünk elővételben elkelt (!). Szeretnénk a helyszín befogadóképességéhez mérten a lehető legtöbb fesztiválozónak kényelmes és biztonságos sátorozást biztosítani, a magas számú bérletes vendégünk miatt indolkolttá vált, hogy előzetes regisztrációt vezessünk be, amit agusztus 1. éjfélig tudtok megtenni itt: http://www.fezen.hu/fezen-kemping-regisztracio
További kemping infók itt: http://www.fezen.hu/kemping-gyik
 

Lesznek fesztiválbuszok?

- Igen, a FEZEN-es karszalaggal a buszok használata ingyenes.
Bregyó köz >>> Új Váralja sor, minden nap: 16:30, 17:30, 18:30
Új Váralja sor >>> Bregyó-köz, minden nap: 01:30, 02:30, 03:30
 

Mi a helyzet a vonatokkal?

A MÁV megerősített járatokkal készül Budapest irányában augusztus 3/4/5-én a következők szerint:
23:38 / 01:58 / 03:13 / 03:53 órakor
 
 
Ettől az időponttól kezdve pedig félóránként-óránként (néhol gyakrabban is) közlekednek vonataink.
 
 

Hol tudok parkolni?

- A fizetős parkoló az Új Váralja sor felől közelíthető meg, szerdán 10 órától fogadja az autósokat. Napijegyek adott nap 10 órától másnap 10 óráig érvényesek - 1000 Ft/nap áron válthatóak, bérletek 3000 Ft/4 nap áron.

Fog esni?

- Nem :D Persze nem tudjuk, de egy esőkabát például jelentősen javíthat a komfortérzeten. Esőnap nincs a fesztiválon. Katasztrófavédelmi vészhelyzet esetén természetesen félbeszakítjuk a programokat, hiszen az első, a Ti biztonságotok. Figyelünk rátok, éppen ezért arra kérünk, hogy kövessétek a biztonsági személyzet utasításait, és célszerű letölteni a FEZEN hivatalos mobilalkamazását, ahol szintén minden fontos eseményről azonnal hírt adunk.
 

Vihetek magammal ételt, italt?

- Mi azzal is készülünk, így inkább ne tedd, azaz a fesztivál területére tilos behozni szeszesitalt, üdítőitalt, egyéb büféárut. A kemping területére behozhattok nem kereskedelmi mennyiségben élelmiszert. Persze nagy hőségben nem szeretnénk, ha víz nélkül kellene sorban állnotok, így fejenként 2 db maximum 2.5 literes PET palackban hozhattok magatokkal vizet.
 

Trafik lesz?

- Igen, tudsz dohányárut vásárolni.
 

Mikor érdemes kimenni?

- Szerintünk szerdán délben és kint kell maradni vasárnap reggelig. A gyorsabb, kényelmesebb bejutás érdekében az Új Váralja sor felőli bejáratot használjátok, mert a Mártírok útja felől egy vasúti felüljárón keresztül tudtok bejönni, ahol biztonsági okokból maximum egyszerre 50 főt engedhetünk át. A nappali időszakra is kitaláltunk nektek remek programokat, játékokat, ott lesznek civil barátaink, és a FEZEN rádió is segít felkészülni az újabb koncertáradatra.
 
 
És bónuszként a klasszikus kérdés 2013-ból, a gyakorikérdés.hu oldalról:

Hogy kell táncolni a FEZEN-en?

- Ahogy szeretnétek, csak érezzétek jól magatokat, és hagyjátok, hogy mások is így tegyenek :D
 
 

Hamarosan

asd

TWITTER

Hírlevél

Név:
E-mail cím:
Köszönjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre!